SDC ’12

Naam bedrijf: SDC’12

Contact persoon: Arnold van der Woning

Opdracht: Voorstel vanuit ons voor presentatiegids

Datum: 2012

SDC’12 is een voetbalvereniging in Denekamp, die in 2012 is ontstaan uit een fusie tussen zaterdag voetbalvereniging Sportclub Denekamp en zondag voetbalvereniging DOS’19. Wij denken graag mee met onze klanten en stelden voor om een presentatiegids uit te brengen voor de nieuwe club.

Advies:

Ons advies was om als sportclub elk seizoen een presentatiegids uit te brengen. Dit om de verschillende teams onder de aandacht te brengen en om de nieuwe naam te introduceren aan leden, ondernemers en andere betrokkenen van de sportclub.

Creatie:

In eigen huis hebben we de gids in een nieuwe huisstijl gegoten. Daarnaast hebben wij de foto’s van de teams gemaakt en hebben we interviews met diverse leden en spelers afgenomen en uitgewerkt.

Realisatie:

De presentatiegids is gedrukt in offset. De omslag is voorzien van een glanslaminaat. Dit geeft de gids een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat deze langer mooi blijft waardoor de gids langer kan worden bewaard.

After sales:

Voor de klant is het natuurlijk erg prettig als een bedrijf meedenkt. Dit is iets wat wij graag voor ze doen. SDC’12 was blij met het resultaat van de presentatiegids en brengt elk seizoen een nieuwe editie uit.