Erick

Naam bedrijf: Erick | www.erick.nl

Contactpersoon: Sander Rijneveld

Opdracht: Restyle onze offline branding, bedenk een promotie-concept en ontwerp een originele gift

Datum: 2018

Erick is expert in personeelsbemiddeling en zij wilden een update van enkele huisstijlelementen. Dat bracht Wolbert Communiceert tot uiting in opvallende roll-up banners en een fraaie beurswand. Zeer flexibele producten waarmee je eenvoudig en snel een nieuwe en pakkende uitstraling creëert. Inzetbaar tijdens events maar ook binnen de vestigingen van Erick in Deventer, Enschede en Vaassen.

De tekst op de banners is prikkelend. Daarmee wil Erick dat de lezer zichzelf afvraagt of hij nog wel op de juiste plek zit. Misschien is hij toe aan een nieuwe uitdaging. In dat geval is Erick dé partner die de werkzoekende helpt bij het vinden van de juiste baan.

Ook wilde Erick een originele gift. Een ‘blijvertje’ om in 2019 cadeau te geven aan opdrachtgevers. Echt iets leuks waarmee je op het juiste moment ‘top of mind’ bent bij klanten.

Nou koppelt Erick regelmatig werkgevers aan werknemers die nog vreemd zijn voor elkaar. Hoe interessant is het dan om op een snelle en speelse manier kennis te maken en tegelijkertijd te ontdekken of iemand teamplayer is?!
Zo ontwikkelde Wolbert Communiceert een mini-tafelvoetbal-set in stijl. Leuk ook om in te zetten tijdens een kennismakingsgesprek. Met een potje tafelvoetbal breek je het ijs en merk je al snel of de ander de gewenste samenwerking in zich heeft.

Wij zijn tevreden met het resultaat. Erick ook.

“Het tafelvoetbalspel is een leuk en origineel geschenk om aan onze klanten te geven. De kwaliteit is prima en de tekst: ‘ook volgend jaar zorgen wij voor de beste opstelling’ vind ik steengoed. Wij hopen dat onze klanten de voetbaltafel in hun kantines gezet hebben.” (Sander Rijneveld, vestigingsmanager)