Wubbenhof

Naam bedrijf: Wubbenhof

Contact persoon: Hedwig

Opdracht: Ontwerpen en produceren van menukaarten

Datum: 2018

Cafe -restaurant Het Wubbenhof groeide in ruim acht decennia uit van een kamergroot boerencafeetje aan de zogenoemde “Napoleonsweg” (Oldenzaalsestraat) aan de rand van Denekamp tot een groot modern geoutilleerd horecabedrijf. Zij kwamen bij ons met de vraag of wij een menukaart konden realiseren.

Advies:

De klant wilde een nieuwe menukaart in samenwerking met ons realiseren. Menukaarten worden in de horeca door het regelmatige gebruik snel vies en gaan kreukelen of scheuren. Wij hebben een adviserende rol gespeeld in de keuze van het PicoFim 350 gr materiaal, dit materiaal is zowel waterafstotend, als niet kreukel- en scheurend.

Creatie:

Bij het ontwerp van de menukaart hebben onze grafische vormgevers de stijl van het nieuwe terras meegenomen. Met diverse sfeerfoto’s werd de stijl van de menukaart volledig passend gemaakt. De menukaart was langwerpig opgemaakt zodat het tussen de diverse tafelelementen op het terras kon worden geplaatst.

Realisatie:

De menukaarten zijn tijdens de realisatie machinaal gesneden en vervolgens handmatig in de eenslagsvouw gerild. De opkomst van prachtig terrasweer bracht de vraag naar een korte levertijd. Doordat wij de productie in eigen huis doen, konden wij de gewenste snelle levertijd garanderen.