Wimm

Naam bedrijf: Wimm

Contactpersoon: Bram Blokhuis

Opdracht: Creëer tijdens de Bedrijvendagen Twente interactie met studenten en zorg dat ze in onze stand komen.

Datum: 2019

Wimm brengt studenten en afgestudeerden in contact met werkgevers in Overijssel. Doel is om hen in de regio te behouden voor bedrijven die hen interessante toekomstmogelijkheden te bieden hebben.

We maakten etuis voor Wimm met krijtjes en een kaartje voorzien van contactgegevens. Ook ontwierpen we een folder met daarin een handig overzicht van de bedrijven die Wimm promoot. In de stand stond een groot krijtbord waarop bezoekers reacties achterlieten.

We kozen voor een krijtbord omdat het praktisch en authentiek is. Zo’n bord trekt de aandacht tussen al die banners van concurrenten. Jongeren, die nu allemaal een smartphone op zak hebben, vinden het leuk om weer eens op zo’n krijtbord te tekenen of te schrijven. Het is het tegenovergestelde van swipen of typen en daardoor aantrekkelijk.

Wimm is blij met het resultaat. Wij ook.

“Wolbert communiceert voldeed met de uitwerking van deze opdracht volledig aan mijn wensen. Ze leverden mooie producten die er strak en goed uitzagen. Met een duidelijke folder hebben we de bedrijven goed kunnen promoten.’’ (Bram Blokhuis, Jr. Programmacoördinator)

Gerelateerde projecten