Wilco Air

Naam bedrijf: Wilco Air | https://www.wilcoair.nl/

Contactpersoon: Mariel Berning

Opdracht: We willen originele gadgets en een herkenbare mand onder onze luchtballon

Datum: 2019

Wilco Air is importeur van luchtballonnen en bijpassend materieel van het grote Engelse merk; Cameron Balloons. Maar bij de meeste mensen is Wilco Air natuurlijk vooral bekend van de bijzondere ballonvaarten die ze organiseren. Als je wilt, is het zelfs mogelijk om met 32 personen in één mand, een onvergetelijke ballonvaart te maken.

Inmiddels bestaat Wilco Air 25 jaar. Een mooie mijlpaal die ze vierden met crew, klanten en relaties. Als aardigheidje kregen alle gasten na afloop een laspistooltje, voorzien van de huisstijl van Wilco Air. Andere leuke gadgets (weggevertjes) die we voor hen maakten zijn de mooie, rode, en inmiddels zeer gewilde flytags met originele teksten erop. Namelijk met ‘I love ballooning’ en ‘Kiss me i’m the pilot’.

Wij zijn tevreden met het resultaat. Wilco Air ook.

“Ten eerste is Wolbert Communiceert zeer snel en SUPER klantgericht! De laspistooltjes voldeden aan onze verwachting en worden functioneel gebruikt. Ook zijn we erg tevreden over de super leuke teksten op de flytags. Onze klanten waarderen deze originele en praktische attentie. Het resultaat van deze opdracht was goed en erg netjes.” (Mariel Berning)

Gerelateerde projecten