Westerhof

Naam bedrijf: Machinebedrijf Westerhof

Contact persoon: De heer Waanders

Opdracht: Gehele huisstijl

Vraag: Alles vanuit één partij geleverd

Datum: 2006

Machinebedrijf Westerhof is een veelzijdige dienstverlener in technische oplossingen, machinebouw op maat, engineering, verspaning, constructiewerk, onderhoud en aftersales. Westerhof is een van onze eerste klanten, wij verzorgen het gehele print- en drukwerk voor deze partij. Van de totale huisstijl tot stickers voor hun machines.

Advies:

Een van onze adviezen is ook om bij één partij het gehele druk- en printwerk te laten leveren. Op deze manier heeft de partij alles bij ons en zullen er geen verwarringen ontstaan.

Creatie:

Alle concepten van Westerhof worden opgemaakt en in hun huisstijl ontworpen. Dit doen we in nauw contact met de klant, dit zodat de concepten geheel naar wensen en behoeften gerealiseerd worden.

Realisatie:

Van bedrukken tot lamineren, wij verzorgen niet alleen de gehele huisstijl van Machinefabriek Westerhof maar ook de kerstkaarten, mail footer, stickers, veiligheidshesjes en advertenties. Dit volledige print en drukwerk realiseren wij volledig in eigen huis.

After sales:

Westerhof ziet ons als een meedenker op het gebied van druk- en kopieerwerk. Wij zijn trots dat wij Westerhof al sinds 2006 als klant hierin kunnen ontzorgen.