Van Rijn

Naam bedrijf: Erwin van Rijn

Contact persoon: De heer Van Rijn

Opdracht: Huisstijl ontwerpen

Datum: 2016

Erwin van Rijn is een installatiemonteur voor het aanleggen van centrale verwarming, waaronder vloerverwarming, maar ook het vervangen van uw CV-ketel. Voor startende ZZP’ers hebben wij een passend startersvoordeelpakket om ze goed op weg te helpen. Ze beginnen tenslotte net hun bedrijf en dit brengt veel kosten en stress met zich mee. Van Rijn kwam bij ons binnen als beginnend ZZP’er en vroeg of wij zijn huisstijl en logo konden ontwerpen en realiseren.

Advies:

Niet alleen hebben wij de huisstijl en logo ontworpen voor Erwin van Rijn, we hebben dit geheel doorgetrokken op de werkkleding, auto en reclameborden. Omdat werkkleding veel te verduren heeft, hebben bij het advies gegeven het logo te borduren in plaats van te drukken. Hierdoor blijft het logo langer en beter zichtbaar.

Creatie:

Omdat wij voor Erwin van Rijn vanaf het begin geheel in eigen huis de huisstijl hebben ontworpen en gerealiseerd, hebben we deze stijl ook vlot door kunnen trekken op onder andere de werkkleding en busbelettering. Op deze manier heeft Erwin van Rijn alles bij één leverancier en weten we waar we over praten en kunnen we de huisstijl doorpassen.

Realisatie:

Voor de werkkleding is het merk Santino gekozen, omdat het merk sterke en kwalitatief hoogstaande producten levert. Op de werkkleding van Erwin van Rijn hebben we zijn logo geborduurd. De belettering van de bus is met een Avey Car Wrap folie gewrapt. Deze folie is een A-folie in de beletteringmarkt met een garantie van zeven jaar. Wij kiezen voor deze werkkleding en folie omdat de kwaliteit hoogwaardig is. Kwaliteit is iets waar wij voor staan!

After sales:

Voor Erwin van Rijn is het prettig om al het print- en drukwerk bij één leverancier onder te brengen. Op deze manier wordt hij volledig ontzorgd. Wij realiseren met plezier de huisstijl van beginnende ondernemers en denken daar ook graag bij mee.