Van der Valk

Naam bedrijf: Van der Valk

Contact persoon: Mevrouw Van der Valk

Opdracht: Voucher

Vraag: Ontwerpen van waardebonnen

Datum: 2017

Bij Van der Valk kunt u terecht voor hun ruime hotelkamers, restaurants of hotelbars en het huren van conferentiezalen en vergaderlocaties. Van der Valk kwam bij ons met de vraag naar professionele en op een duurzame wijze opgestelde vouchers. De hotelketen gebruikt deze vouchers onder meer voor evenementen als life cooking en de zondagbrunch. Van der Valk had hierbij nog een grote wens: de waardebonnen uit de vouchers moeten passen in de portemonnees van het bedienend personeel.

Advies:

Om de vouchers een professionele en duurzame uitstraling te geven hebben wij als advies gegeven om er herbruikbare insteekmapjes bij te leveren. We hebben voorgesteld om de insteekmapjes te gaan plakken zodat het mapje langer houdt, in verband met lucrativiteit.

Creatie:

De vouchers zijn opgemaakt met de herkenningspunten van de hotels van Van der Valk en zijn eenvoudig opgesteld, zodat ze gemakkelijk en snel in te vullen zijn. Ook de insteekmapjes zijn ontworpen in de twee kleuren van Van der Valk: zwart en goud. Samen met het logo van Van der Valk geeft dit een exclusieve look.

Realisatie:

De mapjes hebben een glanslaminaat gekregen voor de luxe uitstraling en voor de duurzaamheid. Glanslaminaat blijft langer mooi en is eenvoudig schoon te maken. De mapjes zijn op een unieke manier uitgevoerd: ze zijn gestanst, gerild en vervolgens gevouwen en aan twee zijkanten gelijmd.

After sales:

Wij zijn erg trots dat wij een passende oplossing hebben ontwikkeld voor het ontwerpen en realiseren van de vouchers. Daarnaast vindt Van der Valk het prettig dat we meedenken, met op duurzame wijze gerealiseerde en te gebruiken insteekmapjes als resultaat.

Gerelateerde projecten