Schulte

Naam bedrijf: Schulte

Contact persoon: De heer Schulte

Opdracht: Realisatie van het nieuwe huisstijl

Vraag: Alles bij één leverancier

Datum: 11 maart 2016

Schulte Energie & Techniek is totaalinstallateur met een sterke focus op duurzaamheid. De vier pijlers van dienstverlening zijn duurzame energie, elektrotechniek, installatietechniek en zonne-energie. Sinds maart 2016 is Schulte overgegaan naar een nieuwe huisstijl. In opdracht van het grafisch ontwerpbureau dat de verantwoordelijkheid droeg voor de huisstijlontwikkeling, hebben wij het drukwerk van diverse middelen en de belettering voor het wagenpark en de gevel mogen verzorgen.

Realisatie:

Wij leverden diverse middelen aan Schulte, waaronder drukwerk, gevelreclame en de autobelettering. Voor de werkkleding hebben we het logo in full colour transfer bedrukt. Deze keuze komt voort uit het ontwerp van het logo: dat bestaat uit een verloop van boven naar beneden. Op deze manier komt het logo het mooiste uit op de werkkleding. De transfer hebben wij op voorraad, zodat wij binnen enkele dagen de kleding konden leveren.

After sales:

Het drukwerk en de gevelreclame voor Schulte was gereed voor de deadline. Hier zijn wij samen met Schulte erg tevreden over.