Van Kooten

Naam bedrijf: Van Kooten

Contact persoon: De heer Van Kooten

Opdracht: Lampenkap produceren

Datum: 2017

Van Kooten is een tuincentrum met vestigingen in heel Nederland en België. Het tuincentrum kwam bij ons met de vraag of wij lampenkampen wilden ontwikkelen en realiseren. Van Kooten stelde daarbij als eis dat de nieuwe lampenkappen van groot formaat moeten zijn.

Advies:

Wij adviseerden de lampenkappen te voorzien van een blender. Hierdoor wordt het licht mooi verspreid. Bovendien voorkomt dit verblinding als er in de lamp wordt gekeken.

Creatie:

Het creëren van onze concepten gebeurt volledig in eigen huis, ook met de lampenkappen voor Van Kooten. Onze interne DTP’ers en ontwerpers hebben deze lampenkappen volledig en in nauwe contact met de klant naar wens ontworpen.

Realisatie:

De lampenkappen van Van Kooten zijn met behulp van onze Mimaki (een printer speciaal ontworpen voor de Sign & Graphics markt) geprint op speciaal materiaal, een mix van polyester en katoen. Hierdoor zijn de lampenkappen eenvoudig afwasbaar en zo dus goed schoon te houden.

After sales:

Wij zijn er trots op dat wij onderscheidend zijn in dit concept en deze lampenkappen van advies tot realisatie hebben mogen produceren.