Heisterkamp

Naam bedrijf: Heisterkamp

Contact persoon: de heer Nijhof

Opdracht: Maandelijkse actie flyer

Vraag: Kort met een snelle deadline leveren

Heisterkamp verzorgt een uitgebreid assortiment aan dranken voor horeca, de vrije tijdsmarkt, kantines, evenementen en andere grootverbruikers. Maandelijks heeft Heisterkamp meerdere acties die met een flyer onder de aandacht moeten worden gebracht. De wens is om deze actieflyers zo snel mogelijk te leveren zodat ze altijd actueel zijn.

Advies:

Ons advies is de flyer op te stellen in een standaard template. De flyer krijgt hiermee elke maand een nieuwe uitstraling en kan toch razendsnel worden opgemaakt.

Creatie:

Heisterkamp levert maandelijks tekst- en beeldmateriaal aan. Hiermee maken wij de gewenste flyer op. Onze ontwerpers voeren dit in onze eigen studio uit. Hierdoor kunnen wij snel schakelen én de garantie geven dat de deadline wordt gehaald. Elke maand opnieuw.

Realisatie:

Een paar dagen nadat Heisterkamp tekst- en beeldmateriaal heeft aangeleverd, sturen wij een proefdruk. Na goedkeuring printen wij de flyer digitaal. De afwerking verzorgen wij in eigen huis. Op deze manier zorgen we ervoor dat de flyers binnen vijf werkdagen bij de klant op het bureau liggen.

After sales:

Door deze werkwijze zorgen we ervoor dat dit gehele proces prettig en naar wens verloopt en dat Heisterkamp regelmatig een actuele actie flyer kan versturen naar het eigen klantenbestand.