E. Van Rijn Installatietechniek

Naam bedrijf E. van Rijn Installatietechniek | www.evr-installatietechniek.nl

Contactpersoon: Erwin van Rijn

Opdracht: Kleed onze nieuwe bedrijfsbus aan in onze eigen huisstijl

Datum: 2019

Wil je vloerverwarming of een nieuwe badkamer laten aanleggen? Klop dan eens aan bij Erwin van Rijn Installatietechniek in Denekamp. Ook vervanging van, of onderhoud aan de CV-ketel is in goede handen bij deze installateur. Maar het ontwerpen van een fraaie look voor z’n nieuwe bedrijfsbus, dat laat hij graag over aan Wolbert Communiceert.

Wolbert Communiceert geeft zeven jaar kwaliteitsgarantie op autobelettering. Eén van de redenen waarom Erwin van Rijn zich weer bij ons meldde. Ook wilde hij graag dat de ‘belettering’ aansloot bij z’n andere bedrijfsbus. Erwin van Rijn was erg tevreden over het eindresultaat en de service overtrof zijn verwachtingen. Wij hebben ervoor gekozen om de bus in het weekend te plakken, zodat hij het niet op de doordeweekse dagen hoefde te missen.

Wij zijn tevreden met het resultaat. E. Van Rijn installatietechniek ook.

Erwin van Rijn: “Ik vind dat onze bedrijfsbus prachtig geworden is. We krijgen veel positieve reacties op de bus van klanten en passanten. En ze hebben ‘m in het weekend beplakt zodat we de bus geen enkele werkdag hoefden te missen!”

Gerelateerde projecten