Countus

Naam bedrijf: Countus

Contact persoon: Rob Postma

Opdracht: Vakantie gift

Vraag: Leuk origineel cadeautje voor de werknemers

Datum: 2017

CCountus helpt ondernemers met het zetten van de juiste stappen en het opdoen van nieuwe inzichten en branchekennis op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied. Countus kwam bij ons met de vraag om een kleinigheidje te bedenken voor de zomervakantie van de werknemers.

Advies:

Ons advies voor Countus was om niet altijd met Kerstmis een gift te geven aan de werknemers, maar juist een keer voor de bouwvakvakantie.

Concept:

Ons concept was om aan de werknemers van Countus een beachball set mee te geven. Met de achterliggende gedachten dat ze ‘het werk van zich af konden slaan’.

Creatie:

Voor de beachball sets hebben wij de juiste leverancier gevonden. De bevestigde kaartjes hebben wij ontworpen in de huisstijl van Countus met de spreuk ‘sla je slag’. Op de achterkant hebben wij ruimte gelaten voor een persoonlijke boodschap van de directie.

Realisatie:

De beachball sets zijn bedrukt met het logo van Countus door onze tampondruk, de kaartjes zijn geprint en bevestigd aan de sets met een tyrap. Omdat wij alles in eigen huis creëren en realiseren kunnen wij snel schakelen. Hierdoor lukte het ons om dit concept binnen een week te leveren.

After sales:

Countus heeft het als prettig ervaren dat wij ze hebben kunnen ontlasten van het bedenken en realiseren van dit concept. Ook de werknemers konden genieten van hun vakantie met deze beachball set. Wij denken graag met de klant mee en dat wordt door klanten ook gewaardeerd.