Aanmeldformulier

Fijn dat je erbij bent tijdens één of enkele experience-sessies van Wolbert Communiceert!

Alles wat je nu nog hoeft te doen is het invullen van jouw gegevens en het aankruisen van de experience-sessie(s) waarvoor jij warm loopt.


14 juni 16.00 - 19.00 uur (Uitstraling kantoor)16 augustus 16.00 - 19.00 uur (Shinen op de beurs)18 oktober 16.00 - 19.00 uur (Onderscheiden in 2020)

Onder het genot van een warm hapje en een drankje proosten we graag, met jou als Koningsklant, op het 1-jarig jubileum van Wolbert Communiceert. Samen maken we er gezellige én waardevolle sessies van.

Uitstraling kantoor
Je krijgt bij de sessie over uitstraling van uw kantoor uitleg over hoe je jouw huisstijl kunt doortrekken in het pand door middel van de meest unieke technieken.

Shinen op de beurs
Tijdens de avond over 'Shinen op de beurs' krijg je tips om je te onderscheiden op de beurs. Heb jij het unieke concept? Wij helpen je bij het maken van een keuze of bedenken een uniek totaal concept voor jouw beursstand.

Onderscheiden in 2020
Bij de laatste sessie, onderscheiden in 2020, gaan wij de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen behandelen en geven we je daarbij uitleg over hoe jij je daarmee kan onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.